غذای این هفته: استانبولی

به علت خراب بودن رم موبایل، عکس های مراحل آماده سازی مواد و تهیه غذا پاک شد. همین دو تا عکس سالم موند

یه توضیح کوچولو بدم فقط: استانبولی به دو صورت درست میشه. یکیش با گوشت. یکیش بدون گوشت. به دلیل عدم داشتن گوشت نوع دوم خوشمزه تره



نظرات 3 + ارسال نظر
مینا جمعه 28 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 04:49 ب.ظ

شما هم واسه استانبولی از گوجه فرنگی استفاده میکنین؟؟

آره مامانم این جوری می پزه همیشه
گوجه رنده شده و یکم رب گوجه. این جوری خیلی خوشمزه تر میاد. تازه اگه رب گوجه خونگی هم باشه دیگه معرکه میشه

مسعود شنبه 29 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 06:33 ب.ظ


آخ کمرم شکست
میگن از هرچی بترسی سرت میاد!
می ترسیدم یه روزی دخترا بیان ازت دستور پخت آشپزی بگیرن که الان با دیدن کامنت بالایی دیدم که اون روز رسیده

مینا شنبه 29 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 08:05 ب.ظ

Eeeee Aghaye Masuod dari aziat mikoniaaa..


شما خودتو ناراحت نکن
مسعود و علی کلا با این پست های آشپزی مشکل دارن : دی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد