تصویری که در زیر مشاهده می کنید تصویر یکی از غذاهای مخصوص منه که پریشب برای اولین بار درست کردم. سیب زمینی هایی که در عکس مشاهده می کنید با جدید ترین تکنولوژی های روز دنیا پخته شده و بسیار خوشمزه و لذیذ می باشن
و اما مخصوص تر از سیب زمینی ها، سسی هست که من درست می کنم
سس مخصوص احسان که بسیار پر آوازه و مشهوره.
این سس گدیما همچین ترکیبی داشت: سرکه تازه، فلفل سیاه یا خاکستری، فلفل قرمز، شکر و بسیار هم خوشمزه بود.
جدیدا ترکیبات سس رو به روز کرده و 8 اسانس مختلف به اون اضافه کردم:
سسی که در تصویر می بینید که اسمش رو سوپر سس مخصوص سر آشپز گذاشتم شامل:
سرکه
اسانس خیارشور
اسانس گل کلم
اسانس برگ کلم
اسانس هویچ
اسانس موسیر
اسانس کرفس
و اسانس فلفل های سبز و قرمز هست.
بله، از اون جایی که یارانه ها می خواد هدفمند بشه و آدم باید از هر چیزی استفاده بهینه کنه و جلوی مصرف بی رویه رو بگیره، توی این سس به ناچار از سرکه ترشی ای که یکی دو هفته پیش خریدم استفاده کردم که چون ترشیه همه اون چیزایی که گفتم رو توی خودش داره سرکه اش هم طعم همه اون ها رو در بر میگیره که البته باید یه چیزی در حد یانگوم باشی که با خوردن این سس بتونی تمام این مواد رو تشخیص بدی
با این حال سس بسیار خوشمزه و سیب زمینی ها بسیار خوب از آب در اومده بودن.
نوش جان...
سلام کدبانو آقا احسان
دیگه کم کم داری مرد میشی ها
راستی اسموبتو نمی خوای تغییر بدی؟؟؟
مثلا احسانو اردبیل
یا احسان و آشپزی
احسان اردبیل آشپزی
نه این اسما خیلی ضایه است
همین باشه فعلا خوبه
هوووووووووووووووو
چن تا پست دادی که من نخوندم!!!
زیاااااااااد
khiiiiiiiiiiWch
..به به...گشنم شد!
آره دیگه
معلومه
ساعت ۴:۴۰ صبح میای اینترنت معلومه گشنت میشه
تو خواب نداری بچه؟
سلام واقعا از وبلاگتون خوشم اومد
خیلی بامزه و جالب مینویسید
این پست آخری هم جالب بود، عجب سسی!
مرسی لطف دارین
هه
ما هم از این کارد دسته قهوه ایا داریم !
هه
دیگه حالا باید منتظر باشیم هی به جای ق بنویشی گ
ها ؟ :دی
پ سسه توی سست چیه ؟ :دی
منظورم اینه که چی توشه که انقد قرمزه ؟ همون سس گوجه فرنگیا ؟
رب گوجه و سرکه و اون چیزایی که گفتم

ربش خوبه خیلی سرخه
رفرش کن. پست دید دادم
بوخور بوخور!
ما نیز بلوییم دانشگاییمان از این غذاه ها بخولویمیه!
ببوسیام!