به علت خراب بودن رم موبایل، عکس های مراحل آماده سازی مواد و تهیه غذا پاک شد. همین دو تا عکس سالم موند
یه توضیح کوچولو بدم فقط: استانبولی به دو صورت درست میشه. یکیش با گوشت. یکیش بدون گوشت. به دلیل عدم داشتن گوشت نوع دوم خوشمزه تره
شما هم واسه استانبولی از گوجه فرنگی استفاده میکنین؟؟
آره مامانم این جوری می پزه همیشهگوجه رنده شده و یکم رب گوجه. این جوری خیلی خوشمزه تر میاد. تازه اگه رب گوجه خونگی هم باشه دیگه معرکه میشه
آخ کمرم شکستمیگن از هرچی بترسی سرت میاد!می ترسیدم یه روزی دخترا بیان ازت دستور پخت آشپزی بگیرن که الان با دیدن کامنت بالایی دیدم که اون روز رسیده
Eeeee Aghaye Masuod dari aziat mikoniaaa..
شما خودتو ناراحت نکنمسعود و علی کلا با این پست های آشپزی مشکل دارن : دی
شما هم واسه استانبولی از گوجه فرنگی استفاده میکنین؟؟
آره مامانم این جوری می پزه همیشه
گوجه رنده شده و یکم رب گوجه. این جوری خیلی خوشمزه تر میاد. تازه اگه رب گوجه خونگی هم باشه دیگه معرکه میشه
آخ کمرم شکست
میگن از هرچی بترسی سرت میاد!
می ترسیدم یه روزی دخترا بیان ازت دستور پخت آشپزی بگیرن که الان با دیدن کامنت بالایی دیدم که اون روز رسیده
Eeeee
Aghaye Masuod dari aziat mikoniaaa.
.
شما خودتو ناراحت نکن
مسعود و علی کلا با این پست های آشپزی مشکل دارن : دی